Helsingin kasvatus ja koulutus osallistuu opetusalan Educa-messuille 25.–26.1. Helsingin kaupungin osastolla messuvieraat pääsevät oppilaiden avustamana tutustumaan muun muassa robotiikkaan, värkkäilyyn ja digiportfolio-oppimiseen.


Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen messuosastolla 6m50 esitellään ilmiöoppimista, digitaalisuuden hyödyntämistä ja muita pedagogisia ratkaisuja varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa ja toisen asteen koulutuksessa.

 

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen osastolla 6m50 tapahtuu:

Perjantaina 25.1. aamupäivällä Puistopolun koulun 5.-luokkalaiset esittelevät messuvieraille 3D-kynäilyä ja robotiikkaa. Samaan aikaan voi seurata Drumsö lågstadieskolan 2.-luokkalaisten oppimisprosessia digitaalisten portfolioiden parissa.

Iltapäivällä Arabian peruskoulun oppilaat rakentavat ohjelmoitavia flippereitä. Lisäksi messuosastolla voi pelata Pakilan ala-asteen koulun ja Karviaistien koulun oppilaiden tekemää mobiilipeliä.

Lauantaina 26.1. osastolla esitellään, miten digi- ja ilmiöoppiminen, yrittäjyyskasvatus ja kansainvälisyys toteutuvat Stadin ammatti- ja aikuisopistossa.

 

Lisätietoja Messukeskuksessa järjestettävistä Educa-messuista (voit rekisteröityä maksutta messuille)